Emäksinen kehonhoito

Hyvänolon Helmi - Teija Hiltunen - Louhenkatu 5 - 74100 Iisalmi - 050 3277 648  -  info@hyvanolonhelmi.fi

Emäksinen kehonhoito

Elimistön liika happamuus aiheuttaa iho-ongelmia ja vanhentaa ihoa ennenaikaisesti! Kokeile terveyttä edistävää ihonhoitoa Kehologin pH-Cosmetics tuotteilla!


Tuotteet alentavat kehon happamuutta ja tasapainottavat ihon pH-arvoa. Ne auttavat mm. iho-ongelmiin ja allergioihin sekä sopivat kaikille jotka eivät halua kuormittaa ihoaan hapoilla, myrkyillä, lisäaineilla tai synteettisellä kemialla. Tuotteet ovat luonnonmukaisia ja puhtaita.

      Kun keho on liian hapan, seuraukset näkyvät myös iholla, esim. erilaisina iho-ongelmina. Hapan iho voi olla liian kuiva, liian rasvainen, epäpuhdas, ryppyinen, veltto jne. Siinä voi olla allergioita, sienitauteja, ärsytystä, tulehduksia. Iho menettää myös terveen värinsä ja helakkuutensa. Se on usein harmaa tai kellertävä, sen ihohuokoset ja talirauhaset ovat tukossa.

      Hapot vahingoittavat myös ihon kollageeni-kudosten rakennetta, jolloin iho vanhenee, veltostuu ja rypistyy ennen aikojaan. Koska emäksiset aineet neutraloivat happoja ja auttavat niitä poistumaan ihon kautta, emäksinen ihonhoito hidastaa vanhenemisprosessia. Iho voi säilyttää nuorekkuutensa pitkään.

      pH-Cosmetics tuotteet hoitavat luonnollisesti emäksellä. Tässä laajassa tuotesarjassa on tuotteita kehon puhdistukseen sekä vartalon ja kasvojen hoitoon. Tuotteita on valmistettu vuodesta 2001 lähtien ja ne ovat emäksisen kehonhoidon edelläkävijöitä.


pH-Cosmetics tuotteet ovat ainutlaatuisia koska ne sisältävät:

  • puhtaita eteerisiä öljyjä
  • raaka-aineita uudistuvasta kasvikunnasta
  • tuoreiden kasvien uutteita
  • mineraaleja ja vitamiineja


mutta eivät sisällä:

  • aineita eläinkunnasta
  • ei alkoholia
  • ei parafiiniä, vaseliinia, lanoliinia eikä raakaöljy-jalosteita
  • ei synteettisiä aromiaineita
  • ei parabeenejä


pH-Cosmetic on muuttanut ihonhoitoa, palaamalla alkuperäiseen, hyväksi havaittuun: emäksiset hoitotuotteet avaavat ihohuokoset ja auttavat ylimääräisiä happoja ja kuona-aineita poistumaan niiden kautta. Ihon luonnolliset elintoiminnat elpyvät, sen oma puhdistusmekanismi ja kyky kosteuttaa itseään paranevat. Iho normalisoituu, jopa rasvaisesta, kuivasta ja halkeilevastakin ihosta tulee pehmeä, sileä ja kaunis.


Tuotteissa ei käytetä happoja. Kaikki niihin käytetyt raaka-aineet ovat puhtaita ja korkealaatuisia, siksi allergiset ja ongelmaihoiset voivat myös hoitaa niillä ihoaan. Niistä onkin saatu apua erilasiin iho-ongelmiin kuten esim. atooppinen iho, psoriasis, neurodermitis, akne.


Lisätietoja: www.kehologi.fi