Emäksinen kylpysuola

Hyvänolon Helmi - Teija Hiltunen - Louhenkatu 5 - 74100 Iisalmi - 050 3277 648  -  info@hyvanolonhelmi.fi

Emäksinen kylpysuola

Emäksinen kehonhoito tukee kehon omia elintoimintoja ja hyödyntää sen kykyä poistaa kuona-aineita, happoja ja myrkkyjä ihon kautta. Emäksiset kylvyt ovat erittäin tehokkaita kehon puhdistajia. Ne auttavat kaikenlaisissa iho-ongelmissa, kuivan tai rasvaisen ihon hoidossa, allergioissa ja ihon paranemisprosesseissa. Kylvyillä on hyvä aloittaa emäksinen kehonhoito, ylimääräiset hapot saadaan poistettua nopeasti ja tehokkaasti.


Kylvyissä käytetään emäksistä kylpysuolaa. Kylpysuola on luonnontuote, joka sisältää merisuolaa ja luonnon kivennäisaineita. Tällä seoksella saadaan vedestä pH 8.00 – 8.5, mikä on ihanteellisin arvo kuonan irrottamiseen. Emäskylvyssä, osmoosin vaikutuksesta (kun happo ja emäs kohtaavat, ne neutraloivat toisensa) ihon yläkerroksissa ja ihonalaiskudoksissa olevat hapot irtoavat ja poistuvat kylpyveteen ihohuokosten kautta. Talirauhasten toiminta aktivoituu, ja iho alkaa kosteuttaa itseään sisältäpäin. Iho ei rypisty eikä kuivu niin kuin esim. vaahtokylvyn aikana tapahtuu. Emäksinen puhdistuskylpy koetaan usein hyvinkin vapauttavaksi ja rentouttavaksi kokemukseksi. Se ei vaikuta ainoastaan ihoon vaan koko kehon hyvinvointiin.


Kylpysuolaa voi käyttää sellaisenaan päivittäiseen kehon pesuun saippuan tai suihkugeelin asemasta. Iho kostutetaan ja kylpysuolaa hierotaan iholle, se soveltuu erinomaisesti myös intiimialueella käytettäväksi. Sillä on hyvä puhdistaa myös kasvot ja dekoltee. Kylpysuolaa sekoitetaan emäksisen puhdistusmaidon joukkoon ja tällä seoksella pestään kasvot päivittäin. Likainen ilma, meikit ja muu kosmetiikka sisältävät happoja, jotka poistuvat tehokkaasti emäksisellä puhdistuksella.


Emäksinen jalkakylpy

Jalkakylpy on tehokas kehon puhdistaja. Jalkapohjien kautta poistuu paljon kuona-aineita ja happoja. Jalkakylvyt ovat ihanteellisia, varsinkin silloin kun ei ole kylpyammetta. 2-3 emäksistä jalkakylpyä viikossa korvaa kokovartalokylvyn.

      Kylpysuolaa annostellaan 1 rkl vati/ämpärilliseen vettä. Veden lämpötilan tulisi olla n. 37°- 39°C. Jos on suonikohjuja veden on oltava viileämpää. Jalkakylvynkin tulisi kestää 1 tunnin. Jalkateriä ja sääriä on hyvä harjata toistuvasti kylvyn aikana.

      Suositellaan myös kaikenlaisiin jalkojen ongelmiin: väsyneet jalat, verenkiertohäiriöt jaloissa, jalka- tai kynsisieni, turvotus, kirvely, kovettumat, liikavarpaat, syylät, suonikohjut. Jalkakylvyt ovat erinomaisia myös diabeetikoiden jaloille. Jalkakylvyt urheilusuoritusten jälkeen poistavat lihaksista maitohappoja ja estävät näin lihasten kipeytymistä. Hoitoa voi tehostaa hieromalla kylvyn jälkeen jalkoihin emäksistä jalkavoidetta tai vartalovoidetta.


Lisätietoja: www.kehologi.fi