ZAO meikkaus

Hyvänolon Helmi - Teija Hiltunen - Louhenkatu 5 - 74100 Iisalmi - 050 3277 648  -  info@hyvanolonhelmi.fi

UPEA UUTUUS!

Zao Make-Up

luonnollinen / luomu / vegaani / uudelleen täytettävä

ZAO on kehittänyt 100 % luonnonmukaiset ihoasi hoitavat luomu*- ja vegaanisertifioidut meikkituotteet ihosi kauneuden hyväksi.


Eläinten kunnioitus

Kaikkia eläviä olentoja kunnioittaakseeen yhtäkään valmiista tuotteistamme eikä yhtäkään raaka-aineista testata eläimillä. Zao-tuotteilla on "Cruelty Free by Leaping Bunny" -sertifiointi.     


Laatu ja innovaatio

Vaikka Zao on luomu- ja eläinkokeeton cruelty-free -meikkibrändi, se on erittäin laatu- ja innovatiivisuustietoinen.

Sitoumuksemme

Enää ei tarvitse valita laadukkaan meikin ja luomumeikin välillä. Rakenne, ulkoasu, väri, mukavuus - Zao Make-Up suunnittelee ja kehittää aineosayhdistelmät yhtä helposti saataviksi ja aistittaviksi kuin perinteisessäkin kosmetiikassa, mutta luontoa ja terveyttäsi kunnioittaen.         
        Zao Make-Up -tiimi loi laadukkaat meikkituotteet eettisesti ja intohimolla, joka perustuu kestävän kehityksen periaatteisiin.


www.zaomakeup.com

Uudelleen täytettävät meikit ja meikkipakkaukset ovat ekologinen valinta! Vähemmän jätettä, vähemmän energiankulutusta ja muovia!


Kestävän kehityksen mukaiset pakkausmateriaalit

Ensisijainen pakkausmateriaali on bambu. Se on ekologinen raaka-aine, koska se kasvaa ilmiömäisen nopeasti ilman minkäänlaisia lannoitteita tai torjunta-aineita.


Zao-meikit koostuvat ainoastaan luonnon raaka-aineista, kuten kasviöljyistä, vahoista, kasviuutteista  eivätkä sisällä synteettisiä säilöntäaineita tai hajusteita. Vastuullisten, ihoa ja luontoa kunnioittavien meikkien raaka-aineet noudattavat ekologista tai luomulaatuista maanviljelyä ja ovat Ecocert-sertifioituja. Kaikkien meikkien värit on valmistettu luonnon pigmenteistä. Jokainen ainesosa on tarkoin valittu tuotteeseen luomaan täydellinen meikkikoostumus sekä hoitamaan ihoa.


Sarjasta saatavilla tuotteet kasvoille, silmille, huulille ja kynsille sekä tarvikkeet! Tervetuloa Hyvänolon Helmeen tutustumaan näihin ihaniin tuotteisiin!